Zoekpictogram

Vee-industrie is niet gezond: niet voor de dieren, niet voor mensen en niet voor de aarde. Vee-industrie warmt de aarde op en ze vervuilt het milieu. Ze bedreigt de gezondheid van mens en dier en verspilt enorm veel voedsel. Om miljarden landbouwdieren te kunnen voeden wordt heel veel graan verbruikt: genoeg om 3 miljard mensen te voeden.

Ramp

Als we niets doen dreigt een grote ramp: Farmageddon. In deze campagne laten we zien dat een heel andere, duurzame en diervriendelijke veehouderij noodzakelijk is om die ramp te voorkomen. Door te stoppen met de vee-industrie kunnen we de opwarming van de aarde beperken, meer mensen voeden en de wereld gezonder maken. En natuurlijk heel veel dierenleed stoppen!

Deze campagne dankt haar naam aan het spraakmakende boek 'Farmageddon, the true cost of cheap meat' van onze CEO Philip Lymbery.

Lees meer

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).