Zoekpictogram

Kraai snowboardt van dak

News Icon 7-2-2012

De slimme kraai in dit filmpje gebruikt een dekseltje om van een dak af te snowboarden.

Hier kunnen we meerdere dingen uit afleiden over waar dieren allemaal toe in staat zijn. De kraai weet ten eerste precies wat hij of zij moet doen om zijn of haar doel te bereiken (in dit geval snowboarden). Daarnaast is de kraai in staat om zijn of haar acties te plannen en daarbij een instrument te gebruiken (het dekseltje). En last but not least – het bewijst dat vogels ook graag plezier maken!

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).