Zoekpictogram

Bonnie en Clyde

News Icon 15-4-2011

Bonnie en Clyde
Bonnie en Clyde

BLOG: Redactie CIWF - 15 april 2011

Bonnie en Clyde zijn twee hondenvriendjes die onafscheidelijk zijn. In een artikel van de Daily Mail was al te lezen dat Bonnie de blinde Clyde “naar voedsel en water leidt en hem z’n hoofd op haar rug laat rusten als hij het even niet meer weet. Ze zijn onafscheidelijk en als Bonnie niet in de buurt is, verzet Clyde geen poot.”

Bonnie en Clyde waren als zwervers gevonden, maar hebben inmiddels een liefdevol nieuw thuis gevonden.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).