Zoekpictogram

Sneeuwpret voor makaken

News Icon 21-12-2010

Sneeuwpret voor makaken

BLOG: Redactie CIWF - 21 december 2010

Omdat het bijna kerst is, wilden we u dit schattige verhaal over Japanse makaken niet onthouden. Jonge makaken schijnen sneeuwballen te maken en naar elkaar te gooien, net als mensen! Wetenschappers hebben geen andere reden ontdekt waarom ze dit zouden doen, behalve dat het leuk is! 


Een ander leuk feitje is dat Japanse makaken in de jaren zestig mensen zagen baden in thermale baden en ze dit blijkbaar op een idee heeft gebracht. Sindsdien zijn deze apen regelmatig te vinden in de hete baden, vooral in de winter: een ontspannend en sociaal gebeuren!

Dit bewijst maar weer eens hoe menselijk dieren zijn, en andersom. Of we nu een vacht hebben, veren of kleren: plezier maken willen we allemaal.

We wensen u een ‘Compassionate Christmas’!

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).