Zoekpictogram
Questionmark App

Wil jij graag diervriendelijkere producten kopen, maar weet je niet goed welke producten in de supermarkt je dan moet nemen? En heb je een smartphone? Download dan de QuestionMark App! Deze App helpt je bij het maken van de juiste keuze voor eieren, vlees- en zuivelproducten in de supermarkt.

Scan het product

Met de App kun je tijdens het winkelen heel eenvoudig het product scannen of invoeren. Je ziet dan direct de score op het gebied van gezondheid, milieu, sociale impact en dierenwelzijn. Ook krijg je een overzicht van alternatieve producten die hoger of lager scoren. Zo kun je snel en makkelijk het product kiezen dat het beste bij je past.

Welke producten

In de app. zijn ongeveer 15.000 voedingsproducten in de categorieën vlees, zuivel, eieren en vleesvervangers opgenomen. Dit beslaat ongeveer 80 procent van het Nederlandse aanbod in deze categorieën. Iedereen kan helpen door informatie over producten beschikbaar te stellen.

Je kunt de App downloaden in de App Store of in Google Play. 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).