Zoekpictogram

Het Europees burgerinitiatief Stop de kooien is gesloten. Je kunt niet meer tekenen. Wil je op de hoogte blijven van onze campagne tegen kooien in de veehouderij? Schrijf je dan in voor de e-mailnieuwsbrief.

 

1,5 miljoen mensen tegen kooien

Meer dan 1,5 miljoen mensen uit alle landen van Europa hebben het burgerinitiatief Stop de kooien ondertekend. Een geweldig aantal! Alle ondertekenaars heel hartelijk dank!

Dankzij de steun van alle ondertekenaars staat het verbod op kooien in de veehouderij nu hoog op de agenda van het Europees Parlement en de Europese Commissie.  Natuurlijk gaan we door met onze campagne om ervoor te zorgen dat het verbod van de kooien er daadwerkelijk komt.

Meer weten? Lees hier meer over de dieren en onze campagne tegen kooien.

De campagne Stop de Kooien is een initiatief van Compassion in World Farming en wordt in Nederland gesteund door Bont voor Dieren, CAS-International, de Dierenbescherming, Eyes on Animals, Foodwatch Nederland, Partij voor de Dieren, Varkens in Nood, VierVoeters, Wakker Dier en World Animal Protection.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).