Search icon

Wat heeft Compassion in World Farming de media te bieden?

  • Deskundig commentaar
  • Betrouwbare achtergrondinformatie
  • Video's
  • Foto's
  • Antwoord op mediavragen

Deskundig commentaar

Compassion in World Farming neemt graag deel aan debatten over de toekomst van de veehouderij in Nederland. We zijn graag bereid commentaar te geven op actuele ontwikkelingen. Dat kan via interviews, deelname aan discussies, radiocolumns, tv-programma's of heldere opinie-artikelen in landelijke en regionale kranten en tijdschriften.

Betrouwbare achtergrondinformatie

Campagnes van Compassion in World Farming worden grondig voorbereid en zijn altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Op de internationale site van Compassion in World Farming zijn rapporten en briefings te vinden over dierenwelzijnsproblemen die veroorzaakt worden door de intensieve veehouderij of door transport over lange afstanden.

Video's

Campagnes van Compassion in World Farming worden meestal ondersteund door actuele filmbeelden die  undercover of openlijk gemaakt zijn door onderzoekers van Compassion in World Farming of collega-organisaties. Deze vaak schokkende en onthullende beelden zijn van grote invloed op de publieke menings- en besluitvorming over dierenwelzijn. Voorbeelden zijn te zien op het YouTube kanaal van Compassion in World Farming. Wij zijn bereid videomateriaal ter beschikking te stellen. Dit materiaal kunnen we meestal in goede en professionele kwaliteit aanleveren.

Foto's

Compassion in World Farming beschikt over een uitgebreide collectie digitale foto’s van landbouwdieren. De foto’s tonen wat er mis is met de vee-industrie, denk bijvoorbeeld aan het afbranden van kippensnavels of zeugen in veel te krappe kooien. Maar ze laten óók zien dat het anders kan: zeugen die genieten van veel stro in de stal of kippen die vrolijk buiten rondscharrelen. Op verzoek stelt Compassion in World Farming beeldmateriaal ter beschikking.

Mediavragen

Wij zijn bereid te antwoorden op alle mediavragen omtrent de ontwikkelingen in de veehouderij.

Persberichten 

Vul onderstaand formulier in als je onze persberichten wilt ontvangen. 

Contact

Mediavragen: Geert Laugs, g.laugs@ciwf.nl of telefonisch via 024-3555552 of 06-28570927. Je kunt Geert Laugs ook volgen op Twitter