Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 31-1-2023

Succes! Octopuskwekerij VS gesloten

De enige octopuskwekerij in de VS, de Kanaloa Octopus Farm op Hawaï, moet haar activiteiten stoppen. Dat heeft de overheid van de staat Hawaï besloten. Eerder vroegen wij aandacht voor het dierenleed in deze kwekerij in ons octopusrapport.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 31-1-2023

Conferentie 'Extinction or regeneration'

De aarde warmt op, de biodiversiteit neemt razendsnel af en honderden miljoenen mensen hebben dagelijks honger. Om aan al deze crises het hoofd te bieden moet de manier waarop we voedsel produceren in de wereld snel veranderen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 25-1-2023

Nieuw rapport: vissenwelzijn in duurzame EU aquacultuur

Gisteren presenteerden wij in het Europees Parlement ons nieuwste rapport (Engelstalig), Rethinking EU Aquaculture for People, Planet, and Animals, waarmee we Europa oproepen om de aquacultuursector te verduurzamen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 17-1-2023

Strijd tegen kooien gaat door

Samen met onze supporters strijden we al jaren voor een einde aan het gebruik van kooien in de veehouderij. Er is al heel veel gebeurd en sommige stappen vinden zich achter de schermen plaats. Om je op de hoogte brengen, hier een overzicht.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 12-1-2023

Crowdfunding! Veel minder dieren en alle dieren buiten

Vandaag zijn we een nieuwe crowdfundingactie gestart. Ons doel is om vlak na de Provinciale Statenverkiezingen in maart in de hoofdsteden van Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel onze posters te hangen. Ook laten we onze radiospot horen.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).