Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 14-11-2023

Vogelgriep: vee-industrie moet op de schop

Opnieuw zijn tienduizenden kippen het slachtoffer van vogelgriep geworden. Om het dodelijke virus aan te pakken moeten we niet alleen de kippen, kalkoenen en eenden in de veehouderij vaccineren, maar moet de vee-industrie op de schop.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 9-11-2023

Stem voor een diervriendelijkere veehouderij

De verkiezingen op 22 november zijn cruciaal voor miljoenen dieren in Nederland. De veehouderij moet veel kleiner en diervriendelijker. Maar wat zeggen de partijen? En hoe ga je hierover het gesprek aan met je omgeving?

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 5-11-2023

25 jaar in actie voor de dieren

Compassion in World Farming NL bestaat vandaag 25 jaar! Dankzij de steun van onze supporters komen wij al 25 jaar in actie voor de dieren in de vee-industrie. En daarvoor willen wij alle donateurs, vrijwilligers en supporters heel hartelijk…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 2-11-2023

Binnenkort in de bioscoop!

Binnenkort draait onze varkensspot in de bioscoop! Hiermee vragen we aandacht voor het leed van de varkens en roepen we iedereen op te stemmen voor een veel kleinere en diervriendelijkere veehouderij.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 2-11-2023

Diervriendelijk stemmen: wat zeggen de partijen?

De verkiezingen op 22 november zijn cruciaal voor miljoenen dieren in Nederland. De veehouderij moet veel kleiner en diervriendelijker. Sommige partijen maken zich hier sterk voor, andere proberen dit juist tegen te houden. Ontdek de…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 1-11-2023

Undercover: dierenleed in EU viskwekerijen

Zieke vissen in smerig water, dieren die bij bewustzijn worden opengesneden en de ogen worden uitgestoken: ons nieuwe undercoveronderzoek naar dierenwelzijn in vier Poolse forelkwekerijen toont zeer ernstig dierenleed.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 19-10-2023

Burgers overwegen juridische stappen tegen EU om kooiverbod

Een grote meerderheid van de Europeanen (89%) is voorstander van een verbod op individuele kooien voor dieren in de veehouderij, zo blijkt uit de nieuwste Eurobarometer, de officiële opiniepeiling van de Europese Commissie.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 13-10-2023

Kooiverbod in gevaar

Het beloofde verbod van kooien in de Europese veehouderij is in gevaar. Nog altijd heeft de Europese Commissie het wetsvoorstel om een einde te maken aan de kooien niet gepubliceerd.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 14-9-2023

Crowdfunding: Varkens in de bioscoop!

Met onze spot willen we in bioscopen in heel Nederland aandacht vragen voor het dierenleed in de vee-industrie. Daarvoor hebben wij jouw hulp nodig. Doe jij mee met onze crowdfundingactie?

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 3-8-2023

Een gezonder voedselsysteem: de voordelen voor jou

De vee-industrie is een van de grootste spelers in de wereldwijde voedselproductieketen en voorziet ons van goedkoop, gemakkelijk te bereiden voedsel dat overal beschikbaar is. Maar tegen welke prijs?

Lees meer
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).