Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 20-7-2022

EU landen willen verbetering veetransport

Goed nieuws! Verschillende Europese landen, waaronder Nederland, vragen om betere bescherming van dieren tijdens veetransporten.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 14-7-2022

Jouw stem tegen een nieuwe pandemie

Deze week overhandigden we samen met collega-organisaties onze petitie voor een gezonde toekomst zonder vee-industrie aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in Genève. Bijna 600.000 mensen, waaronder duizenden Nederlanders , zetten hun…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 7-7-2022

Nieuw onderzoek: leed van moedervarkens in EU

Vandaag presenteren wij ons nieuwste undercoveronderzoek over het leven van moedervarkens in de Europese vee-industrie. We filmden bij zestien bedrijven in Italië, Frankrijk, Polen en Spanje, waaronder bij bedrijven die leveren aan…

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).