Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 30-6-2021

Groot succes: EU belooft einde aan kooien!

Geweldig nieuws en een prachtige overwinning in onze campagne tegen kooien. De Europese Commissie belooft het gebruik van kooien in de veehouderij te beëindigen . Dit maakte ze zojuist bekend in een persconferentie.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 10-6-2021

EU-Parlement stemt voor verbod op kooien

Het Europees Parlement heeft er vandaag bij de Europese Commissie op aangedrongen om voor 2027 een eind te maken aan het gebruik van kooien in de veehouderij. Het parlement reageerde hiermee op het Europees burgerinitiatief "Stop de kooien'.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 8-6-2021

Internationale actiedag: stop verre veetransporten

Op 14 juni organiseren we voor de zesde keer de internationale actiedag tegen verre veetransporten. Over de hele wereld komen mensen in actie om aandacht te vragen voor het vreselijke dierenleed.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).