Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 27-11-2019

Europese Commissie ongevoelig voor dierenleed veetransport

Drie dagen na de ramp tijdens het veetransport, waarbij meer dan 14.000 schapen omkwamen, toont de Europese Commissie haar laksheid om dieren te beschermen tijdens transporten.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 27-11-2019

Brandbrief: einde aan CO2 vergassing varkens

Wij verstuurden een brandbrief naar Landbouwminister Schouten om zo snel mogelijk een einde te maken aan het gebruik van CO2-gas bij de bedwelming van varkens in slachthuizen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 27-11-2019

14.000 schapen sterven bij veetransport

Meer dan 14.600 schapen zijn zondag omgekomen toen een transportschip kapseisde voor de kust van Roemenië.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 21-11-2019

EU kijkt vissen in de ogen

In het hart van de Europese politiek organiseerden wij vorige week een indrukwekkende tentoonstelling over vissenleed, getiteld: Think you know fish? Think again!

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 14-11-2019

Crowdfundingactie: vissenleed in de bioscoop

Elke dag sterven miljoenen vissen een gruwelijke dood. Ze stikken langzaam, bevriezen levend of worden bij vol bewustzijn opengesneden. Vissen zijn prachtige, sociale en intelligente dieren die emoties hebben én pijn kunnen lijden.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 7-11-2019

Een geweldig jaar!

Na een jaar lang intensief campagne voeren sloten wij het Europees burgerinitiatief Stop de kooien met een overweldigend succes. Meer dan 1,6 miljoen Europeanen tekenden voor een beter dierenleven en een verbod op kooien in de veehouderij.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).