Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 25-9-2019

‘iedereen doet wat’ doet te weinig

De nieuwe voorlichtingscampagne van de overheid ‘Iedereen doet wat’ moet mensen aansporen om het klimaat te helpen. Maar over minder vlees eten – noodzakelijk om het klimaat te redden – wordt met geen woord gerept. Onvoorstelbaar.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 12-9-2019

Groot succes! 1,5 miljoen Europeanen tegen kooien

Meer dan 1,5 miljoen Europeanen hebben het Europees burgerinitiatief ‘Stop de kooien’ voor een verbod op kooien in de veehouderij ondertekend. Hiermee sluit het burgerinitiatief vandaag met een overweldigend succes.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 5-9-2019

Undercover: moedervarkens in kooien

CIWF Nederland en collega-organisaties uit verschillende Europese landen filmden de treurige realiteit van de moedervarkens.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).