Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 29-11-2018

Undercoveronderzoek toont gruwelen Europese viskwekerijen

Vandaag publiceren we een nieuw undercoveronderzoek naar het dierenleed in Europese viskwekerijen. Het toont de erbarmelijke leefomstandigheden en de pijnlijke slacht van zeebaarzen, dorades en forellen in kwekerijen in Frankrijk en Griekenland.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 22-11-2018

Supervarken in Nijmegen

Afgelopen dinsdag is het immense kunstwerk ‘Ode aan het varken’ van kunstenares Jantien Mook in Nijmegen gearriveerd. Het symbool van onze campagne tegen kooien in de veehouderij staat nu op Plein 1944, middenin het centrum!

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 15-11-2018

Crowdfundingactie afgesloten

De crowdfundingactie voor het rondreizend kunstwerk van het varken is afgesloten. Onze supporters doneerden 8379 euro.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).