Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 31-1-2018

Harde kritiek EU op NL voor staartknippen varkens

In Nederland wordt bij 99,5% van alle biggen routinematig een deel van de staart afgeknipt, terwijl dit volgens de Europese wet verboden is.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 25-1-2018

Landbouwministers roepen op tot beter dierenwelzijn

Afgelopen zaterdag (20 januari) hebben landbouwministers uit meer dan 60 landen een verklaring ondertekend waarin ze pleiten voor beter dierenwelzijn en een duurzamere veehouderij.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 23-1-2018

Start campagne voor verbod op kippenkooien

Ruim 6 miljoen legkippen in Nederland leven in krappe, overvolle kooien. De leefomstandigheden zijn zo slecht dat ze in strijd zijn met Nederlandse en Europese regelgeving omtrent dierenwelzijn.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 11-1-2018

Geen embryofabriek voor superkoeien in Wichmond

Geweldig nieuws: de plannen voor de komst van de embryofabriek in het Gelderse Wichmond zijn definitief van de baan! Internetmiljonair Kees Koolen (mede-oprichter van Booking.com) wilde een megastal bouwen waarin koeien continu zwanger gemaakt…

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).