Search icon

Nieuws

Gepubliceerd op 25.09.17

1 miljoen stemmen tegen verre veetransporten naar Brussel

Dankzij 1 miljoen stemmen voor een verbod op verre veetransporten zet Eurocommissaris voor Gezondheid en Voedselveiligheid Andriukaitis veetransport hoog op de Europese agenda.

Lees meer
Gepubliceerd op 14.09.17

Acties tegen verre veetransporten in 33 landen

Gisteren was de tweede Internationale actiedag tegen verre veetransporten. In 33 landen deden 67 organisaties mee met meer dan 100 acties en evenementen. De deelnemers vragen aandacht voor het dierenleed tijdens verre veetransporten.

Lees meer
Gepubliceerd op 13.09.17

Internationale actiedag tegen verre veetransporten

Vandaag op 13 september is de Internationale actiedag tegen verre veetransporten. Over de hele wereld, van Australië tot Sierra Leone en van Zuid-Korea tot aan Canada, komen mensen in actie om aandacht te vragen voor het dierenleed.

Lees meer
Gepubliceerd op 12.09.17

Kamerdebat, help de geiten nu

Morgenavond (woensdag 13 september) vergadert de Tweede Kamer over de geitenhouderij. Dat is de hoogste tijd want de problemen in de geitenhouderij zijn groot. Daarom organiseren wij kort voor het debat een twitteractie.

Lees meer
Gepubliceerd op 07.09.17

Dierenleed bij verre veetransporten in de bioscoop

Vanaf vandaag draait onze indringende bioscoopspot tegen verre veetransporten in de 22 grootste filmhuizen van Nederland, waaronder Tuschinski in Amsterdam, Kinepolis in Rotterdam en Pathé Buitenhof in Den Haag.

Lees meer
  • 1