Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 14-3-2017

EU Parlement stemt voor wetten voor konijnenwelzijn

Vandaag stemde het Europees Parlement voor de invoer van specifieke welzijnsregels voor konijnen in de vee-industrie. Dit is onderdeel van een uitgebreid konijnenwelzijnsrapport dat werd aangenomen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 10-3-2017

Goedkoop vlees bedreigt wilde dieren met uitsterven

Gisteren werd in Londen het boek ‘Dead Zone – Where the wild things were’ van onze CEO Philip Lymbery gepresenteerd. Het boek vertelt het verhaal van met uitsterven bedreigde diersoorten en van de onvermoede rol die goedkoop vlees hierbij…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 6-3-2017

Schokkend onderzoek toont mishandeling Europese dieren tijdens export naar landen buiten EU

Vandaag presenteert een samenwerking van internationale dierenbeschermingsorganisaties tijdens de vergadering van de EU Landbouwraad in Brussel een nieuw schokkend onderzoek naar het dierenwelzijn tijdens verre veetransporten naar landen…

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).