Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 12-10-2015

Protest in Den Haag met levensgroot koeienstandbeeld

Na Londen en Parijs arriveert ons levensgrote koeienstandbeeld morgen in Den Haag. We reizen langs 7 grote Europese steden om aandacht te vragen voor de ruim 3 miljoen Europese dieren die jaarlijks op transport gaan naar landen buiten Europa.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 8-10-2015

Protest tegen embryofabriek voor superkoeien

Vandaag lanceren we een landelijke e-mailactie tegen de bouw van een megastal voor 650 koeien, die internetmiljonair Kees van Koolen van plan is te bouwen in Wichmond.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 1-10-2015

Help mee: konijnenposter op NS stations!

In stilte ondergaan ruim 300 miljoen konijnen in Europa hun trieste lot: een kort en ellendig leven in krappe kooien om te eindigen als konijnenvlees. Wil jij dat honderdduizenden Nederlanders dit vreselijke dierenleed onder ogen zien?

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).