Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 24-9-2015

Extreem lijden Europees vee over de grens

Vanuit Europa worden duizenden piepjonge kalfjes getransporteerd naar Israël en Gaza. De transporten vanuit Litouwen, Roemenië en Hongarije zijn soms wel 4000 kilometer lang en gaan over land en zee. Tijdens de reizen lijden de dieren vreselijk.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 15-9-2015

McDonald’s geeft miljoenen kippen beter leven

Groot nieuws: McDonald’s gaat in de komende 10 jaar volledig stoppen met het gebruik van kooi-eieren in de Verenigde Staten en Canada. Dit is een enorme doorbraak met verstrekkende gevolgen, zowel voor de horeca als voor miljoenen legkippen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 10-9-2015

Konijnenkooien voor Rijksmuseum en Louvre

Vandaag brachten we een vleeskonijnenkooi naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Tegelijkertijd ontvingen vooraanstaande musea in 6 andere EU landen, waaronder het Louvre in Parijs, ook een konijnenkooi.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 3-9-2015

Oproep aan Brussel: stem tegen klonen

In minder dan een week, op 8 september, stemt het Europees Parlement over de vraag of landbouwdieren mogen worden gekloond. En omdat klonen vreselijk dierenleed veroorzaakt, zijn wij een e-mailactie gestart.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).