Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 25-8-2015

Liefdesslotjes op een levensgrote konijnenkooi

In het centrum van Eindhoven, Nijmegen en op het Malieveld in Den Haag staat deze week een levensgrote konijnenkooi. Voorbijgangers worden uitgenodigd om als steun aan de konijnen een slotje te hangen aan de kooi.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 13-8-2015

Speelgoed en game tonen realiteit op de boerderij

Vandaag presenteren we “YOUR FARM”: een unieke speelgoedboerderij met satirische online game, die laat zien hoe het er werkelijk aan toe gaat op de boerderij.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 3-8-2015

Succes: massaslachting Gadhimai festival verboden

De wrede massaslachtingen van dieren tijdens het Gadhimai festival in Nepal zijn vanaf nu verleden tijd. Dit fantastische nieuws werd vorige week bekend gemaakt door de religieuze leiders van de tempel waar het festival gehouden werd.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).