Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 23-12-2014

Successen voor de dieren in 2014

Er is nog een lange weg te gaan in de strijd tegen het dierenleed in de vee-industrie, maar we zijn trots op de successen die we dit jaar samen met jou behaald hebben voor de landbouwdieren!

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 16-12-2014

Expositie over verre veetransporten

Vorige week organiseerde Compassion in World Farming (CIWF) in het Europees Parlement een tentoonstelling over het transport van levende Europese dieren naar niet EU landen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 15-12-2014

3 landen voor meer dierenwelzijn

Duitsland, Denemarken en Nederland slaan de handen ineen om het welzijn van dieren in de Europese Unie te verbeteren.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 10-12-2014

VS: Dappere kippenboer opent deuren

In het land waar de meeste kip ter wereld wordt gegeten baarde CIWF deze week veel opzien met een schokkende film die laat zien hoe kippen in de Amerikaanse vee-industrie leven en hoe misleidend de reclame van sommige fabrikanten is.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).