Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 25-11-2014

Druk op Nepal heeft succes

Onder druk van internationale protesten heeft de Nepalese regering beloofd toe te gaan zien op de slacht van dieren tijdens het Gadhimai festival.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 21-11-2014

Vogelgriep uitbraak te wijten aan wilde vogels?

Het is voorbarig en twijfelachtig de huidige uitbraken van hoog-pathogene vogelgriep in Nederland te wijten aan wilde vogels.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 20-11-2014

Het is ons gelukt: Libanees slachthuis GESLOTEN!

Eind vorig jaar onthulden we vreselijke dierenleed in het Karantina slachthuis in Beiroet (Libanon): de dieren werden er bruut behandeld en zonder verdoving geslacht. Dankzij onze campagne en de steun van onze supporters is deze hel nu gesloten!

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 17-11-2014

Vogelgriep kost 150.000 kippen het leven

In een kippenbedrijf in Hekendorp is dit weekend vogelgriep geconstateerd. De 150.000 kippen worden sinds zondagmiddag vergast en afgevoerd, om verdere verspreiding van de ziekte te voorkomen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 12-11-2014

Schokkende film: de konijnen die nooit springen

Vandaag publiceert Compassion in World Farming (CIWF) een schokkende film over de konijnenhouderij in Europa. In de Europese vee-industrie leven meer dan 320 miljoen konijnen hun hele leven in krappe, draadgazen kooien.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).