Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 25-9-2014

Beter dierenwelzijn voor Chinese varkens

Gisteren heeft Compassion in World Farming (CIWF) in Londen de eerste Chinese prijs voor dierenwelzijn uitgereikt aan Chinese producenten van varkensvlees.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 23-9-2014

Farmageddon, the true cost of cheap meat

Het nieuwe boek van onze CEO Philip Lymbery 'Farmageddon, the true cost of cheap meat' gaat over de schadelijke gevolgen van de vee-industrie voor mensen, dieren en aarde.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 10-9-2014

Griekenland overtreedt legbatterijverbod

Het Europese Hof van Justitie legt de Griekse regering een geldboete op wegens het niet naleven van het legbatterijverbod. Griekenland houdt nog steeds leghennen in traditionele, kale legbatterijen terwijl deze kooien al ruim 1,5 jaar verboden…

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 10-9-2014

Een boek voor Buma

CDA fractievoorzitter Sybrand Buma is één van de belangrijkste politici van Nederland. Hij schreef onlangs in een opinieartikel dat de landbouw in Nederland minder afhankelijk moet zijn van het buitenland.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 5-9-2014

Hoop voor ‘eendagskuikens’

De Amerikaanse tak van voedselgigant Unilever heeft deze week aan een aantal dierenorganisaties, waaronder CIWF, beloofd te helpen bij de zoektocht naar een alternatief voor het doden van miljoenen kuikens die nog geen dag oud zijn.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).