Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 30-7-2014

Vertel het aan honderdduizenden mensen!

Vee-industrie is niet gezond. We kunnen er maar beter snel mee stoppen. Wil jij ons helpen deze boodschap onder de aandacht van honderdduizenden mensen te brengen?

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 16-7-2014

Fotodossier bevestigt wetsovertredingen

CIWF stuurde een fotodossier naar de Europese Commissie dat laat zien dat varkenshouders in de EU de wet stelselmatig overtreden.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 10-7-2014

Verbod op klonen moet beter

De Europese Commissie wil het klonen van landbouwdieren de komende 5 jaar verbieden. Ook wil ze de verkoop van vlees en melk die afkomstig zijn van gekloonde dieren in de ban doen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 4-7-2014

Banken in de fout

Nederlandse banken behoren tot de grootste investeerders in de vee-industrie ter wereld. Dit blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau Profundo in opdracht van Wakker Dier.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).