Zoekpictogram

Nieuws

News Section Icon Gepubliceerd op 24-5-2013

Een beter leven voor miljoenen varkens

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) heeft bekend gemaakt dat Nederlandse supermarkten per 1 juli 2015 alleen nog vers varkensvlees gaan verkopen dat voldoet aan de criteria van het Beter Leven kenmerk met 1 ster.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 23-5-2013

Welzijnsregels vaak overtreden

De naleving van regels voor dierenwelzijn in de vee-industrie laat veel te wensen over. Dat zegt de Rekenkamer in een vlijmscherp rapport dat deze week naar de Tweede Kamer werd gestuurd.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 21-5-2013

'We zijn het MEGA zat'!

Op zaterdag 18 mei vond de ‘We zijn het MEGA zat’ manifestatie plaats op de Dam in Amsterdam. Compassion in World Farming kijkt terug op een geslaagde dag, waarop volop geprotesteerd werd tegen de vee-industrie en megastallen.

Lees meer
News Section Icon Gepubliceerd op 7-5-2013

18 mei: demonstratie tegen vee-industrie

Op zaterdag 18 mei vindt op de Dam in Amsterdam van 13.00 tot 16.00 de tweede “We zijn het MEGA zat” manifestatie plaats. De organisatoren roepen iedereen op mee te protesteren tegen de vee-industrie en de megastallen.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).