Search icon

Internationale actiedag tegen verre veetransporten

News Section Icon Gepubliceerd op 13-9-2017

Vandaag op 13 september is de Internationale actiedag tegen verre veetransporten. Over de hele wereld, van Australië tot Sierra Leone en van Zuid-Korea tot aan Canada, komen mensen in actie om aandacht te vragen voor het dierenleed.

De afgelopen week was onze indringende bioscoopspot tegen verre veetransporten te zien in de 22 grootste filmhuizen van Nederland. Wij gingen naar Tuschinski in Amsterdam en vroegen filmbezoekers naar hun reactie. Het werd al snel duidelijk dat de spot indruk maakte. Bekijk ons videoverslag. 

Deze bioscoopcampagne is geheel mogelijk gemaakt door alle supporters die meededen aan de crowdfundingactie. Wij zijn alle deelnemers heel erg dankbaar!

Ook tonen wij deze week In Rotterdam – het hart van de Nederlandse transportsector – een levensgrote billboard op een digitale reclamemast (dankzij een grote korting van de exploitant).

De billboard (die met een oppervlakte van bijna 100m2 nog groter is dan ons kantoor!) staat langs de drukke A16 bij de Van Brienenoordbrug. Zo’n miljoen mensen zullen oog in oog staan met het dierenleed tijdens verre veetransporten.

digimast-email.jpg

Meer informatie over de Internationale actiedag tegen verre veetransporten vind je op de officiële website.