Search icon

Doe mee

Mail acties

Lees meer

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

Kom in actie voor de vissen

Oog voor Vis mailactie.jpg

Miljarden vissen leven onder vreselijke omstandigheden in overvolle kooien en betonnen tanks in Europese kwekerijen. Na een kort leven vol stress in smerig water worden de dieren uiteindelijk op gruwelijke wijze onverdoofd geslacht. Roep landbouwminister Schouten op een eind te maken aan de pijnlijke, onverdoofde slacht van vissen!

Stop de kooien

Stop de kooien

In de Europese veehouderij zijn honderden miljoenen dieren opgesloten in krappe, kale kooien. Zonder bewegingsvrijheid hebben zij een vreselijk bestaan. Help een einde te maken aan kooien. Teken nu de petitie!

Stop de horrorslachthuizen

Stop de horrorslachthuizen

Levend koken en levend villen van dieren… In 19 Nederlandse horrorslachthuizen vinden afgrijselijke misstanden plaats. Wij stuurden direct een brandbrief aan Landbouwminister Schouten. Kom nu ook in actie en stuur ook een e-mail! 

 

Stop de bouw van de megastal in Almelo

Stop de bouw van een megastal voor 19.000 varkens in Almelo

In Almelo zijn er plannen voor een nieuwe megastal voor 19.000 varkens. Een megalomaan project dat leidt tot megadierenleed en megavervuiling. 19.000 varkens zullen hun hele leven op elkaar gepakt staan in kale hokken. Kom daarom nu in actie en teken tegen de bouw van deze megastal!   

Help de kooikip 

Help de kooikip

Nog altijd zitten in Nederland ruim 6 miljoen kippen opgesloten in krappe, overvolle kooien. Ze hebben geen enkele ruimte om kip te zijn. Vanwege het hevige dierenleed schaft Duitsland de kippenkooien af. Nederland moet nu volgen! Help jij mee? Teken dan nu de petitie aan de Tweede Kamer voor een verbod op kippenkooien.

Help Italiaanse koeien de wei in #NietOpMijnPasta

Laat Italiaanse koeien de wei in

Bij Grana Padano kaas loopt 70% van de dieren nooit in de wei, bij Parmezaanse kaas is dat maar liefst 99%! De Italiaanse producenten zijn voor een groot deel afhankelijk van de export. Jouw mening als Nederlandse consument is dus heel belangrijk. Roep daarom nú de Italiaanse merken op de koeien naar buiten te laten!

Help de moedervarkens

Help de moedervarkens

In Nederland lijden ruim 1 miljoen moedervarkens een treurig en ellendig leven in dichte stallen. Gevangen in krappe kooien kunnen zij hun biggetjes niet de moederzorg geven die zij zouden willen. Daarom willen wij dat er een Nederlands verbod komt op het gebruik van kraamkooien. Help mee en teken de petitie! 

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren: