Mail acties

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

Stop alle verminkingen bij varkens #EndPigPain

EndPigPain

Elke dag worden duizenden biggetjes in de Europese vee-industrie pijnlijk verminkt. Hun staarten worden afgeknipt of afgebrand, tanden worden gevijld of geknipt en bij mannetjes worden vaak onverdoofd de balletjes verwijderd. Het is de hoogste tijd dat deze barbaarse praktijken voor eens en voor altijd verdwijnen. Help jij mee?

Minister van Landbouw: stop verre veetransporten

Nederlands rund op transport naar Turkije

In het regeerakkoord staat zwart op wit dat het kabinet wil kijken of ze veetransporten kan verminderen en op EU niveau betere regels kan afdwingen. Dit voornemen moet zo snel mogelijk in actie worden omgezet. Laat daarom nú van je horen en teken de petitie aan Carola Schouten, de nieuwe minister van Landbouw!

Help de moedervarkens

Help de moedervarkens

In Nederland lijden ruim 1 miljoen moedervarkens een treurig en ellendig leven in dichte stallen. Gevangen in krappe kooien kunnen zij hun biggetjes niet de moederzorg geven die zij zouden willen. Daarom willen wij dat er een Nederlands verbod komt op het gebruik van kraamkooien. Help mee en teken de petitie! 

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren:

 


Deel deze pagina