Mail acties

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

Stopthetrucks

Stop the trucks 

Elke dag worden er duizenden landbouwdieren in Europa op transport gesteld naar verre bestemmingen. In overvolle vrachtwagens en schepen zijn ze vaak dagenlang onderweg onder erbarmelijke omstandigheden. Help mee: roep Brussel op te stoppen met verre veetransporten!

 

Stop inhumane slachtpraktijken 

Dieren die op het punt staan om geslacht te worden zijn ontzettend kwetsbaar. Juist in de laatste minuten van hun leven hebben ze bescherming nodig tegen pijn, stress en angst. Maar Europa keert de dieren de rug toe. Vraag de Commissie nu het dierenleed tijdens de slacht serieus te nemen! 

 

Stop de kooien in de veehouderij 

In de Europese vee-industrie leven honderden miljoenen dieren in kooien. Meestal zijn die kooien krap en kaal en veroorzaken ze enorm veel dierenleed. Alle kooien moeten uit de veehouderij verdwijnen. Laat ons nu weten dat je het hiermee eens bent! 

 

Verrijkte kooien zijn niet oke

Help de kippen uit de kooien

3 jaar na het verbod op de kale legbatterij gingen we undercover om te zien hoe het leven er nu uit ziet voor Europese legkippen. Zij filmden kippen in nieuwe, iets grotere kooien: de zogenaamde 'verrijkte kooien'. Deze kooien zijn dan wel legaal, maar ze zijn niet OK. Teken nu tegen alle kippenkooien!

 

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren:

 


Deel deze pagina