Zoekpictogram

Handleiding mening geven op EU beleid

Als Europees burger kun je jouw mening geven over wetten, regels en plannen van de Europese Unie. Bij sommige voorstellen vraagt de Europese Commissie actief naar de mening van betrokkenen; dat kunnen bedrijven, NGO’s, maar ook burgers zijn. Vaak gebeurt dat in de vorm van vragenlijsten of feedbackformulieren die een paar weken lang openbaar zijn.

Om hieraan deel te nemen, moet je een account aanmaken of een van je social media accounts gebruiken. Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

Een account aanmaken

Ga naar de webpagina van de Europese Comissie.

Handleiding vragenlijst dierenwelzijn

Klik onderaan op de gele knop ‘Vragenlijst beantwoorden’.

Login of meld je aan

Heb je een account? Klik dan op 'Inloggen'. Nog geen account? Kies dan voor ‘Account aanmaken’.

Vul je gegevens in en klik op de knop ‘Account aanmaken’

Rechtsboven kun je eventueel de taal wijzigen naar ‘Nederlands’.

Vul je gegevens in en klik op de knop ‘Account aanmaken’.

Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Die moet je klikken om een wachtwoord aan te maken en de registratie te voltooien.

Kies een wachtwoord en klik op ‘Indienen’.

Kies een wachtwoord en klik op ‘Indienen’.

Vervolgens krijg je de melding ‘Uw EU Login-wachtwoord is gewijzigd.’ en klik je op de knop ‘Doorgaan’.

Als je niet direct wordt doorgestuurd naar de vragenlijst, moet je opnieuw zelf via deze link naar de pagina gaan. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord als je nog niet bent ingelogd. Je wordt nu naar de lijst gestuurd, zodat je ‘m kunt invullen.

Bekijk hier alle uitleg over de vragenlijst en hoe jij een zo groot mogelijke impact voor de dieren kan hebben.

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).