Zoekpictogram

Wallpaper

Feb 18 no logo.jpg

Zet de dieren op je bureaublad! Elke maand vind je op deze pagina een nieuwe dierenfoto. Handig én ideaal om iedereen die jouw computer ziet, te laten zien dat jij vindt dat dieren een beter leven verdienen! 

Hoe stel je de foto in als wallpaper? 

Het is heel simpel. Klik hier op de link met het formaat van jouw beeldscherm. Je ziet de foto daarna vergroot in beeld. Rechtsklik op de foto en selecteer 'Als bureaubladachtergrond instellen'. In de browser Chrome moet je de foto eerst opslaan op je pc voordat je hem kunt instellen als bureaubladachtergrond.  

Beeldscherm formaten 

Standaard - 1024 x 768
Breedbeeld - 1920 x 1080

Blader door het archief 

Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).