Search icon

Mail acties

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

Stop de horrorslachthuizen

Stop de horrorslachthuizen

Levend koken en levend villen van dieren… In 19 Nederlandse horrorslachthuizen vinden afgrijselijke misstanden plaats. Wij stuurden direct een brandbrief aan Landbouwminister Schouten. Kom nu ook in actie en stuur ook een e-mail! 

 

Stop de bouw van de megastal in Almelo

Stop de bouw van een megastal voor 19.000 varkens in Almelo

In Almelo zijn er plannen voor een nieuwe megastal voor 19.000 varkens. Een megalomaan project dat leidt tot megadierenleed en megavervuiling. 19.000 varkens zullen hun hele leven op elkaar gepakt staan in kale hokken. Kom daarom nu in actie en teken tegen de bouw van deze megastal!   

Help de kooikip 

Help de kooikip

Nog altijd zitten in Nederland ruim 6 miljoen kippen opgesloten in krappe, overvolle kooien. Ze hebben geen enkele ruimte om kip te zijn. Vanwege het hevige dierenleed schaft Duitsland de kippenkooien af. Nederland moet nu volgen! Help jij mee? Teken dan nu de petitie aan de Tweede Kamer voor een verbod op kippenkooien.

Help Italiaanse koeien de wei in #NietOpMijnPasta

EndPigPain

Bij Grana Padano kaas loopt 70% van de dieren nooit in de wei, bij Parmezaanse kaas is dat maar liefst 99%! De Italiaanse producenten zijn voor een groot deel afhankelijk van de export. Jouw mening als Nederlandse consument is dus heel belangrijk. Roep daarom nú de Italiaanse merken op de koeien naar buiten te laten!

Stop alle verminkingen bij varkens #EndPigPain

EndPigPain

Elke dag worden duizenden biggetjes in de Europese vee-industrie pijnlijk verminkt. Hun staarten worden afgeknipt of afgebrand, tanden worden gevijld of geknipt en bij mannetjes worden vaak onverdoofd de balletjes verwijderd. Het is de hoogste tijd dat deze barbaarse praktijken voor eens en voor altijd verdwijnen. Help jij mee?

Help de moedervarkens

Help de moedervarkens

In Nederland lijden ruim 1 miljoen moedervarkens een treurig en ellendig leven in dichte stallen. Gevangen in krappe kooien kunnen zij hun biggetjes niet de moederzorg geven die zij zouden willen. Daarom willen wij dat er een Nederlands verbod komt op het gebruik van kraamkooien. Help mee en teken de petitie! 

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren: