Zoekpictogram

Crowdfundingactie geslaagd!

190326 NS Posters Crowdfunder ECI.jpg

De crowdfundingactie voor de posters is geslaagd! Met €17.028,- zijn we zelfs over het doelbedrag van €15.000,- heengegaan! We willen iedereen die heeft meegedaan heel hartelijk bedanken! In de week van 6 mei zal de aangrijpende poster van het moedervarken in een kraamkooi op treinstations door heel Nederland te zien zijn.

De crowdfundingactie is nu gesloten; je kunt dus niet meer doneren voor de posters. Wil je toch graag de dieren in de vee-industrie helpen, dan kun je hier nog een donatie doen. Daarmee steun je ons werk en help je mee aan een beter leven voor miljoenen dieren.

Een leven achter tralies is geen leven

Geen enkel dier hoort in een kooi. Opgesloten achter tralies hebben dieren nauwelijks ruimte om te bewegen en om hun natuurlijke gedrag te uiten. Het dierenleed is schrijnend. Daarom voeren wij campagne tegen kooien. Wil jij meehelpen? Doe dan vandaag een donatie.

collage ECI.jpg (1)
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).