Zoekpictogram

Blog

News Icon 14-12-2017

Vogelgriep vraagt om nieuwe aanpak

Er is weer vogelgriep in ons land. Het virus verandert snel en wordt steeds besmettelijker. Daarom is een nieuwe aanpak nodig, voor de veiligheid van dieren en mensen.

Lees meer
News Icon 18-10-2017

Regeerakkoord: geen visie op voedsel

De vee-industrie eet de aarde leeg en schaadt het klimaat. Daarom moeten we minder vlees en meer plantaardig voedsel eten en overschakelen op een ander voedselsysteem.

Lees meer
News Icon 14-9-2017

Maatregelen geitenhouderij dringend nodig

Rond geitenhouderijen komt vaker longontsteking voor en jonge bokjes hebben in Nederland een gruwelijk leven. Dat bleek gisteren in de Tweede Kamer. Toch weigert de regering maatregelen te nemen.

Lees meer
News Icon 12-9-2017

Hoogste tijd voor time out in geitenhouderij

Sinds eind augustus zit de geitenhouderij in Gelderland 'op slot'. In navolging van Brabant besloot het provinciebestuur dat er geen nieuwe geitenbedrijven meer bij mogen komen en dat uitbreiding van bestaande bedrijven niet is toegestaan.

Lees meer
News Icon 25-8-2017

Kippen echte slachtoffers van de fipronilcrisis

33 miljoen Euro. Dat is nu al de schade van het fipronil schandaal. Een onthutsend bedrag, maar nog schokkender is dat bijna niemand het heeft over de kippen, die toch het eerste slachtoffer zijn van het gif.

Lees meer
News Icon 15-6-2017

De stal die niemand wil

De controverse over de komst van een megastal voor maar liefst 18.000 varkens in Nijnsel (bij Sint Oedenrode) loopt hoog op. 13 juli beslist de gemeenteraad over de komst van een stal die niemand wil.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).