Zoekpictogram

Blog

News Icon 19-12-2013

Alle eendjes...?

Zou je met kerst nog foie gras kunnen eten? Ik bedoel de vette eendenlever, die eigenlijk niemand meer lust vanwege het enorme dierenleed? Een snel zoektochtje op Google leert dat foie gras in Nederland bijna van het kerstmenu is verdwenen.

Lees meer
News Icon 12-12-2013

Bambi op je bord?

Ik zal het nooit vergeten. Tijdens een fietsvakantie in de Ardennen reed ik helemaal alleen op een smal weggetje in een bos, ergens in het niemandsland tussen België en Frankrijk. Plotseling keek ik recht in de ogen van een groot edelhert.

Lees meer
News Icon 6-12-2013

Plofkalkoen?

Eind november was ik voor overleg met collega's in Engeland, het land waar ze Sinterklaas en Zwarte Piet niet kennen en dus al vroeg de blik richten op Kerstmis.

Lees meer
  • 1
Globe

Je gebruikt een verouderde browser die wij niet ondersteunen. Upgrade je browser om je ervaring en de beveiliging te verbeteren.

Als je hier nog vragen over hebt neem dan contact met ons op via info@ciwf.nl. We streven ernaar om binnen twee werkdagen te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid correspondentie die we ontvangen, kan het echter af en toe iets langer duren. Als je vraag dringend is, kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)24-3555552 (we zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).