Mail acties

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

 

Doe mee tegen verre veetransporten

Doe mee tegen verre veetransporten

Roemeense en Hongaarse dieren worden na een reis van duizenden kilometers op een zeer gruwelijkse wijze geslacht in oorlogsgebied Gaza. Stop deze wrede handel: mail de Europese Commissie nu en vertel hen dat ze hun verantwoordelijkheid moeten nemen! 

 

Geiten in veewagen

Voorkom méér dierenleed 

Begin februari stonden 250 Nederlandse geiten enkele dagen vast op de Bulgaarse-Turkse grens. Dit onnodige oponthoud veroorzaakte veel dierenleed voor de dieren die toch al lang onderweg waren. Mail Dijksma nu om dit dierenleed in de toekomst te voorkomen!

 

Teken tegen alle kooien in de veehouderij!

Stop de kooien in de veehouderij 

In de Europese vee-industrie leven honderden miljoenen dieren in kooien. Meestal zijn die kooien krap en kaal en veroorzaken ze enorm veel dierenleed. Alle kooien moeten uit de veehouderij verdwijnen. Laat ons nu weten dat je het hiermee eens bent! 

 

Teken tegen konijnenkooien!

Teken tegen konijnenkooien

In de Europese vee-industrie leven elk jaar meer dan 300 miljoen konijnen in draadgazen kooien, waarin ze vaak niet eens rechtop kunnen staan. Teken nu onze petitie en vraag de Europese Unie de konijnenkooien te verbieden.

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren:

 


Deel deze pagina