Mail acties

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

Stop de zinloze slachting van 250.000 dieren

Stop zinloze slacht van 250.000 dieren

In 2009 werden tijdens het 'Gadhimai' festival in Nepal ongeveer een kwart miljoen landbouwdieren op een wrede en onmenselijke manier geslacht. Dit jaar vindt het 'Gadhimai' festival opnieuw plaats. Help ons een zinloze slachtpartij te voorkomen: teken de petitie! 

 

Foie gras is wreed

Stop foie gras, het is wreed en illegaal

Foie gras is de opgezwollen lever van een onder dwang gevoerde eend of gans. In veel landen is het een dure lekkernij, maar de productie is wreed en illegaal. Mail de voorzitters van de Europese Commissie en de EU Landbouwraad en verzoek hen foie gras in heel Europa te verbieden.

 

Stop wrede slachtpraktijken

Doe mee tegen verre veetransporten

Stop de verre veetransporten naar slachthuizen in Jordanië, Turkije en de Westelijke Jordaanoever. Mail de Landbouwministers van de 5 EU landen, die landbouwdieren transporteren naar deze slachthuizen, over de gruwelijke wijze waarop dieren behandeld worden.

 

Schud de Europese Commissie wakker

Schud de Europese Commissie wakker

Op 24 maart overhandigden we 475.576 handtekeningen tegen varkensleed aan de Europese Landbouwministers. Nu moeten we de Europese Commissie wakker schudden: mail de Europese Commissie nu en verzoek hen aandacht te schenken aan onze petitie! 

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren:

 


Deel deze pagina