Mail acties

Compassion in World Farming voert online actie! Als je meedoet met onze mail acties kun je heel snel en makkelijk opkomen voor de dieren. Bijvoorbeeld door Europa, of de Nederlandse regering, direct te mailen. Zo laat jij hen rechtstreeks weten wat je belangrijk vindt. Online actievoeren werkt!

 

Teken tegen alle kooien in de veehouderij!

Stop de kooien in de veehouderij 

In de Europese vee-industrie leven honderden miljoenen dieren in kooien. Meestal zijn die kooien krap en kaal en veroorzaken ze enorm veel dierenleed. Alle kooien moeten uit de veehouderij verdwijnen. Laat ons nu weten dat je het hiermee eens bent! 

 

Teken tegen konijnenkooien!

Teken tegen konijnenkooien

In de Europese vee-industrie leven elk jaar meer dan 300 miljoen konijnen in draadgazen kooien, waarin ze vaak niet eens rechtop kunnen staan. Teken nu onze petitie en vraag de Europese Unie de konijnenkooien te verbieden.

 

Foie gras is wreed

Stop foie gras, het is wreed en illegaal

Foie gras is de opgezwollen lever van een onder dwang gevoerde eend of gans. In veel landen is het een dure lekkernij, maar de productie is wreed en illegaal. Mail de Europese Commissie en de EU Landbouwraad en verzoek hen foie gras in heel Europa te verbieden.

 

Stop wrede slachtpraktijken

Doe mee tegen verre veetransporten

Elk jaar worden drie miljoen Europese dieren geëxporteerd naar niet-EU landen. Deze reizen duren vaak extreem lang en de dieren worden na aankomst op de bestemming vaak onverdoofd geslacht. E-mail de Europese Commissie nu en vraag hen verre veetransporten te stoppen!

 

Schud de Europese Commissie wakker

Schud de Europese Commissie wakker

Op 24 maart overhandigden we 475.576 handtekeningen tegen varkensleed aan de Europese Landbouwministers. Nu moeten we de Europese Commissie wakker schudden: mail de Europese Commissie nu en verzoek hen aandacht te schenken aan onze petitie! 

Doe meer

Je kunt nog veel meer doen voor de dieren:

 


Deel deze pagina